Myyntipaikka Sisähuvipuistosta?

Myyntipaikka – sijainti

Myyntipaikka-alue on keskeisellä paikalla. Osastojen koko on 2,5 m x 2 m = 5 m² ja ne ovat valmiiksi rakennettuja sisältäen vaaleat messusermit, sähköpistokkeen sekä yhden syväsäteilijävalaisimen / neljän osaston kortteli.

Myyntipaikka – hinta

Osaston hinta on 65 € (+alv. 24 %) / päivä. Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä. Osastoja ei numeroida vaan saat valita tullessasi tyhjistä paikoista mieleisesi. Osaston somistusaika on klo 09.00–09.30. Ovet yleisölle avataan klo 10.00.

Myyntipaikka – laskutus

Laskun myyntipaikasta tulee joulukuun alussa. Laskun eräpäivä on 21.12.2018. Saat myyntipaikan käyttöösi, kun olet maksanut laskun eräpäivään mennessä.

Myyntipaikka – varaus

Ota mahdollisimman pian yhteyttä tapahtuman myyntipaikkakoordinaattoriin, sillä myyntipaikkoja on vain 32 kappaletta ja hinta on erittäin edullinen! Jos toivomillesi päiville on myyntipaikkoja jäljellä, vahvistamme varauksesi saman tien. Huom! Messukeskuksessa on lakritsin sekä ravintola- ja kahvilatuotteitten osalta kiinteät sopimukset, joten myyntipaikkoja ei voida luovuttaa näitä myyville kauppiaille.

Yrityslahjaksi perhelahjakortti

Anna lahjaksi laatuaikaa koko perheen kesken! Suomen Suurin Sisähuvipuisto -perhelahjakortti on erinomainen joululahja sekä henkilökunnallesi että asiakkaillesi. Lahjakortilla pääsee sisään kaksi aikuista ja saman perheen kolme alle 18-vuotiasta lasta. Lahjakortin arvo on 40 euroa.

Asiakastilaisuus Sisähuvipuistossa?

Anna joululahja henkilökunnallesi tai asiakkaillesi jo etukäteen! Järjestä iltatilaisuus Sisähuvipuistossa.

Lisätiedot:
Tiina Aalto, p. 040 511 9458
tiina.aalto@messukeskus.com

Tiina Aalto

Tiina Aalto

040 511 9458

tiina.aalto@messukeskus.com

Vuoden hauskin tapahtuma tulee

Varaa myyntipaikka