Myyntipaikka Sisähuvipuistosta?

Myyntipaikka – sijainti

Myyntipaikka-alue on keskeisellä paikalla. Osastojen koko on 2,5 m x 2 m = 5 m² ja ne ovat valmiiksi rakennettuja sisältäen vaaleat messusermit sekä yhden syväsäteilijävalaisimen / neljän osaston kortteli.

Myyntipaikka – hinta

Osaston hinta on 65 € (+alv. 24 %) / päivä. Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä. Osastoja ei numeroida vaan saat valita tullessasi tyhjistä paikoista mieleisesi. Osaston somistusaika on klo 08.00–09.30. Ovet yleisölle avataan klo 10.00.

Myyntipaikka – laskutus

Laskun myyntipaikasta tulee joulukuun alussa. Laskun eräpäivä on 21.12.2017. Saat myyntipaikan käyttöösi, kun olet maksanut laskun eräpäivään mennessä.

Myyntipaikka – varaus

Ota mahdollisimman pian yhteyttä tapahtuman myyntipaikkakoordinaattoriin, sillä myyntipaikkoja on vain 32 kappaletta ja hinta on erittäin edullinen! Jos toivomillesi päiville on myyntipaikkoja jäljellä, vahvistamme varauksesi saman tien. Huom! Messukeskuksessa on lakritsin sekä ravintola- ja kahvilatuotteitten osalta kiinteät sopimukset, joten myyntipaikkoja ei voida luovuttaa näitä myyville kauppiaille.

Yrityslahjaksi perhelahjakortti

Anna lahjaksi laatuaikaa koko perheen kesken! Suomen Suurin Sisähuvipuisto -perhelahjakortti on erinomainen joululahja sekä henkilökunnallesi että asiakkaillesi. Lahjakortilla pääsee sisään kaksi aikuista ja saman perheen kolme alle 18-vuotiasta lasta. Lahjakortin arvo on 40 euroa.

Osta lahjakortti

 

Asiakastilaisuus Sisähuvipuistossa?

Anna joululahja henkilökunnallesi tai asiakkaillesi jo etukäteen! Tarjoamme Sisähuvipuiston yrityksenne käyttöönne jo viikonloppuna 16.–17. joulukuuta. Ovet ovat avoinna klo 10–18.

Kutsu vieraasi teille parhaiten sopivaan aikaan, hinta määräytyy kutsuttavien määrän mukaan tai varaa koko Sisähuvipuisto omaan käyttöösi.

Lue lisää!

Pasi Mannila

Pasi Mannila

044 518 3122

pasi.mannila@messukeskus.com

Vuoden hauskin tapahtuma tulee

Varaa myyntipaikka