Skip to content

Suomen Suurin Sisä'huvipuisto
26.12.–6.1.
Messukeskus Helsinki

Mukana myös Tankotanssimetsä – Opetusta päivittäin klo 12–13.

Osta liput!

Tankotanssimetsä

Tankotanssimetsässä pääsevät niin lapset kuin aikuisetkin kiipeämään ja kieppumaan lattiasta kohti kattoa kohoavilla tangoilla. Jos temppujalkaa vipattaa, niin päivittäin klo 12-13 on mahdollisuus tulla oppimaan tankotanssin alkeita Vertical Clubin ohjaajien johdolla. Muina aikoina alue on vapaasti käytössä omiin kokeiluihin ja temmellyksiin.

Vuonna 2012 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tuottava Vertical Club Oy keskittyy erityisesti tankotanssin, ilmajoogan ja ilma-akrobatian opetukseen. Laajasta valikoimasta löytyy tunteja niin lapsille kuin aikuisillekin ja tasoja ensikertalaisista ammattilaisiin saakka. Vertical Club haluaa tuoda näitä kiehtoviksi, mutta vaikeiksi koettuja lajeja lähemmäs kaikkia kuntoilusta kiinnostuneita. Ilma-akrobatia sopii kaikille – ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta!

Osta liput!

Reea Hangasluoma

Reea Hangasluoma on 13-vuotias tankotanssija Tuusulasta. Aiemmin telinevoimistelua harrastanut Reea päätyi nykyisen lajinsa pariin syksyllä 2017 ja on tällä hetkellä tankotanssin hallitseva junior A-sarjan Suomen mestari.

Suomen Suurimmassa Sisähuvipuistossa voit nähdä Reean upean kisakoreografian, jolla lunastettiin paikka tankotanssin MM-finaaliin Floridassa marraskuussa 2018.

Esitykset ohjelma-alueella

28.12. klo 14.30
29.12. klo 14.30
30.12. klo 14.30

 

Osta liput!