Synttäribileet?

Synttäribileet, kun syntymäpäivä osuu juuri joulun jälkeisille viikoille? Olisiko kiva pitää synttärijuhlat vaihteeksi jossain muualla kuin omassa kodissa? 26.12.2017–7.1.2018 voit viettää ikimuistoiset synttäribileet Suomen suurimmassa sisähuvipuistossa!

Synttäripakettiin kuuluu sisäänpääsy koko poppoolle sekä mahtavat tarjoilut.  Energiaa sisähuvipuiston riemuihin antavat värikkäät vihannesdipit ja hedelmät, perunalastut sekä juustonaksut kermaviilikastikkeen kanssa, minihampurilaiset, nakit ja lihapullat, kalanugetet ja tartarkastike, lohkoperunoita unohtamatta.

Sokerihumalasta vastaavat jäätelöbuffet hillojen, kermavaahdon, strösseleiden, vaahtokarkkien ja muiden Fazerin makeisten kera. Juomana nautitaan mehua. Tarjoiluista nauttimiselle on varattu aikaa 1,5 tuntia, mutta Sisähuvipuiston riemuista synttäriväki saa nauttia vaikka sulkemisaikaan asti.

Tilaa synttärit Fazerin myyntipalvelusta 040 450 3252, tai sähköpostitse osoitteesta fazer.sales@messukeskus.com. Tee varaus viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa! Juhlien hinta tarjoiluineen 30 euroa/juhlavieras, minimiosallistujamäärä on 8 henkeä.