Skip to content

Belenos Studio Sisähuvipuistossa 4-6.1.2019!

Belenos Studio on vuonna 2016 perustettu flow- ja tanssitaiteisiin keskittynyt studio. Studio tarjoaa vaihtelevasti viikkotunteja, tiiviskursseja sekä työpajoja. Työpajoja on mahdollisuus tilata esimerkiksi tyky-päiville tai polttaripäivään. Studio tarjoaa myös vapaita aikoja yksittäisille esiintyville taiteilijoille ja ryhmille kohtuuhintaan. Vapaita aikoja tarjotaan myös viikkotunti- ja työpajatarkoitukseen. Studio sijaitsee Pitäjänmäessä Helsingissä juna-aseman välittömässä läheisyydessä os. Takkatie 10 B 2 ks.

Flow-taiteet

Flow-taiteet (engl. Flow Arts) on yleinen nimitys liikkuvan taiteen muodosta, jota käytetään kuvaamaan välinemanipulaation, sirkuksen ja tanssitaiteiden yhdistelmää. Flow on tila, jossa välinemanipuloija saavuttaa yhtäjaksoisen virtaavan liikkeen. Jokaisen luonnollinen flow on erilainen. Saavuttaakseen tämän harjoittelua tarvitaan vaihtelevasti.

Flow-taiteet kehittyvät jatkuvasti ja etenkin viime vuosina kehitys on ollut nopeaa ja uusia välinemanipulaatio muotoja julkaistaan jatkuvalla syötöllä. Flow-taiteet ei omaa kilpailuhenkisyyttä vaan ennemminkin vaalii omaperäisyyttä, yhteisöllisyyttä ja ajan jakamista muiden harrastajien kanssa. Flow-taiteisiin kuuluu mm. vannetanssi, poi, tekniikkaviuhkat, kontaktipallo, tulitaide- ja tanssi, keilat, kepit ja jonglööraus.

Opetushetket

Vannetanssia ja poi-tekniikkaa! Osallistu yhdessä lapsesi kanssa! Tarjoamme lainavälineet. Tulethan vierailemaan myös pisteellämme. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kaksi kappaletta vannetanssivanteita!

Perjantai 4.1.
14.30 Vannetanssi
16.00 Poi-tekniikka
17.00 Vannetanssi

Lauantai 5.1.
14.30 Vannetanssi
16.00 Poi-tekniikka
17.00 Vannetanssi

Sunnuntai 6.1
14.30 Vannetanssi
16.00 Poi-tekniikka
17.00 Vannetanssi

Osta liput