Myyntipaikka Sisähuvipuistosta?

Myyntipaikka – sijainti

Myyntipaikka-alue on keskeisellä paikalla. Osastojen koko on 2,5m x 2m = 5m² ja ne ovat valmiiksi rakennettuja sisältäen vaaleat messusermit sekä yhden syväsäteilijävalaisimen / neljän osaston kortteli.

Myyntipaikka – hinta

Osaston hinta on 65 € (+alv. 24 %) / päivä. Voit varata haluamasi määrän myyntipäiviä. Osastoja ei numeroida vaan saat valita tullessasi tyhjistä paikoista mieleisesi. Osaston somistusaika on klo 08.00-09.30. Ovet yleisölle avataan klo 10.00.

Myyntipaikka – laskutus

Laskun myyntipaikasta tulee joulukuun alussa. Laskun eräpäivä on 21.12.2017. Saat myyntipaikan käyttöösi, kun olet maksanut laskun eräpäivään mennessä.

Myyntipaikka – varaus

Ota mahdollisimman pian yhteyttä tapahtuman myyntipaikkakoordinaattoriin, sillä myyntipaikkoja on vain 32 kappaletta ja hinta on erittäin edullinen! Jos toivomillesi päiville on myyntipaikkoja jäljellä, vahvistamme varauksesi saman tien. Huom! Messukeskuksessa on lakritsin sekä ravintola- ja kahvilatuotteitten osalta kiinteät sopimukset, joten myyntipaikkoja ei voida luovuttaa näitä myyville kauppiaille.

Pasi Mannila

Pasi Mannila

044 518 3122

pasi.mannila@messukeskus.com

Vuoden hauskin tapahtuma tulee

Varaa myyntipaikka